Poliklinika Kvarantan

„Poliklinika Kvarantan“ je privatna zdravstvena ustanova s tradicijom od 1995. Osnivač i ravnatelj je primarijus dr.Marino Kvarantan specijalist interne medicine i ultrazvuka. poliklinika  koncipirana je kao ustanova koja može kompletno dijagnostičkički i terapijski zbrinuti sve bolesnike iz područja unutarnjih bolesti. Poseban naglasak  je na zbrinjavanju složenih bolesnika koji uzimaju puno lijekova te nastojanju da se izabere racionalna kombinacija lijekova.

 

Iz spektra djelatnosti “Poliklinike Kvarantan” izdvajamo specijalističke ambulante za:

 

  • internu  medicinu,

  • kardiologiju s kompletnom neivanzivnom obradom bolesti srca i kolor doppler ultrazvuk srca

  • gastroenterologiju s bezbolnim gastroskopijama i kolonoskopijama

  • ultrazvuk  trbuha (ultrazvuk abdomena), mokraćnog mjehrua, TRUS- transrektalni ultrazvuk prostate, ultrazvuk prsnog  koša, sinusa, vrata, štitnjače, dojki, testisa

  •  endokrinologiju, štitnjaču  i dijabetes

  •  bolesti mokraćnih putova,  prostate, mjehura i bubrega  uz transrektalni ultrazvuk prostate -TRUS,   i bezbolne biopsije prostate

Naglašavamo da su biopsije prostate kroz rektum i citološke punkcije limfnih čvorova, dojki i štitnjače praktički bezbolne.

 

Značajan dio aktivnosti Poliklinike odnosi se i na preventivne sistematske preglede koji omogućavaju rano otkrivanje najčešćih bolesti.

 

Kompletne laboratorijske pretrage  i mikrobiološke pretrage  radimo u suradnji privatnim laboratorijima i nalazi su gotovi isti dan.